copywriting – tekst op maat

Woorden wikken en wegen. Woorden hun verdiende plaats geven.

Zinnen die doen verder lezen, omdat ze niet zonder elkaar kunnen.

Voor én met jou schrijven.

tekstcreatie

Woorden, zinnen, teksten die de lezer niet loslaten, hem tot het einde meenemen. Die van precisiewerk getuigen. Die het karakter van je onderneming, organisatie of product weerspiegelen.

Wil je werk van je zaak maken? Laat dan je (ver)nieuwe businessconcept neerschrijven. Of het boeiende verhaal achter je onderneming, organisatie of product verwoorden.

wat met SEO?

Dé schrijftechniek als het over tekst voor je website gaat. Want elke webpagina wil gemakkelijk te vinden zijn. En webzoekers moeten vooral jouw websitebezoekers worden, toch?

SEO-copy verhoogt die bezoekkans danig. Op én achter je website trefzekere woorden elegant in een tekst verwerken, dat is de kunst. Copywriting die met woorden goochelt en googelt dus.

namen noemen

Een eigen zaak, een eigen naam. Een klinkende naam, die commercieel én functioneel is én nog goed bekt ook. What’s in a name? Alles dus. Of toch heel wat. Jij kiest uit doordachte suggesties en hakt vastberaden de knoop door.

Een trefzekere, vlotte baseline of slogan versterkt die naam alleen maar. Of een gevatte pitch. Woorden die voor jou werken. Ook daarover denk ik graag na, maar vooral met jou mee.

" Iris voorziet onze website van kwalitatieve content: altijd goed geschreven blogartikels en landingspagina’s. Een meerwaarde voor de lezer, dus ook voor Vakantiedeals.be. Ik ben dus bijzonder tevreden met het geleverde werk.

Jurgen | Vakantiedeals.be