copywriting – tekst op maat

Woorden wikken en wegen. Woorden hun verdiende plaats geven.

Zinnen die doen verder lezen, omdat ze niet zonder elkaar kunnen.

Denk- en schrijfwerk voor én met jou.

tekstcreatie

Woorden, zinnen, teksten die de aandacht trekken: van brochures, websites, mails en nieuwsbrieven, over missie- en visieteksten, tot brand books en handleidingen. Als het maar helder mag.

Wil je werk van je zaak maken? Laat dan je (ver)nieuwe businessconcept neerschrijven. Of het boeiende verhaal achter je firma, organisatie, dienst of product verwoorden.

wat met SEO?

Dé schrijftechniek als het over tekst voor je website gaat. Want elke webpagina wil gemakkelijk te vinden zijn. En webzoekers moeten vooral jouw websitebezoekers worden, toch?

SEO-copy verhoogt die bezoekkans danig. Op én achter je website trefzekere woorden elegant in een tekst verwerken, dat is de kunst. Met woorden goochelen en googelen dus.

namen noemen

Een eigen zaak, een eigen naam. Een klinkende naam, die én commercieel én functioneel is én nog goed bekt ook. Jij kiest uit doordachte suggesties, jij hakt vastberaden de knoop door.

Een trefzekere, vlotte baseline of slogan versterkt die naam alleen maar. Of een gevatte pitch. Ook daarover denk ik graag na, maar vooral met jou mee.

" Iris voorziet onze website van kwalitatieve content: altijd goed geschreven blogartikels en landingspagina’s. Een meerwaarde voor de lezer, dus ook voor Vakantiedeals.be. Ik ben dus bijzonder tevreden met het geleverde werk.

Jurgen | Vakantiedeals.be